С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни. разбрах

Детски Дневник

Резултати за детски дневник (7)

Как да създам дневник

Как да създам дневник

Как да създам детски дневник?

детски дневник

Какво е детски дневник?

Детският дневник е виртуална книжка със снимки и записки за всички онези незабравими мигове от детството на твоето малко съкровище, които искаш да споделиш с всички и да запазиш завинаги като спомен.

Детските градини помагат на интелекта

Детските градини помагат на интелекта

Родителите, загрижени за изпращането на децата си в детски градини, получиха повод да са спокойни – децата с достъп до висококачествени детски градини имат полза от това, която им помага и в гимназията.

Конкурс: Спечели награда с твоето дневниче

Конкурс: Спечели награда с твоето дневниче

Нашият конкурс за Детски дневник продължава :). Сред всички създадени до края на конкурса (до 5 септември включително) дневничета в Moetodete.bg ще наградим трите най-посещавани за периода 6 юли - 5 септември. Резултатите от конкурса ще бъдат публикувани на 10 септември 2010г.

Ранно детско развитие

Ранно детско развитие

Всяко дете е уникално и има свой собствен темп на развитие. Адаптацията и успеха на детето обаче зависи не от това колко езика владее и какво умее, а от вниманието и любовта, които мама и татко му отдават.

Подгответе детето за детска ясла

Подгответе детето за детска ясла

Ранната раздяла с детето, което тръгва на детска ясла, винаги предизвиква много и противоречиви мнения.

Детската памет

Детската памет

Детската памет е практически безгранична, не случайно в най-ранните си години човекът усвоява с лекота няколко езика едновременно. Учени са изследвали как се формират възприятията у детето и как се развива паметта му.


ОвенОвен

ТелецТелец

БлизнациБлизнаци

РакРак

ЛъвЛъв

ДеваДева

ВезниВезни

СкорпионСкорпион

СтрелецСтрелец

КозирогКозирог

ВодолейВодолей

РибиРиби